KONCEPT DIZAJNA - ART FUSION

Spoj istočne i zapadne umetnosti odnosi se na integraciju istočne kulture i umetnosti sa raznolikošću zapadnih elemenata dizajna. DRG potiče od Italijanskog Zmaja. Zasnovan je na simbolu brzine i snage. Zmaj je glavna slika dizajna. Kombinuje umetnost i funkcije vrlo usko sa jedinstvenim elementom dizajna u italijanskoj modi. Dizajn usvaja koncept ART FUSHION, koji uključuje teoriju dizajna i tehnologiju simulacije u automobil, prednja svetla projektora automobila, zadnja svetla u obliku saća i integrisana poziciona svetla i oborena svetla, kao i usvajanje trkačkih kratkih izduvnih cevi. Kompaktan, integrisan dizajn, sa jednostranom zadnjom viljučkom i jednostrukim amortizerom pružaju savršeno predstavljanje DRG-ove vrhunske izrade.

NOVA TEHNOLOGIJA sa vrhunskim performansama

  • Nova generacija 158cm3 motora sa vodenim hlađenjem
  • Z.R.S.G. - Pokretač i generator bez otpora
  • A.L.E.H. - Sistem protiv podizanja motora
  • Ekološki prihvatljivi start-stop sistemi
A.L.E.H.
Z.R.S.G.
DRG je opremljen savremenim SYM-ovim sistemom protiv podizanja (A.L.E.H.) i pokretačem i generatorom nultog otpora (Z.R.S.G.).
Sa uravnoteženim dizajnom rama, A.L.E.H. ne stvara nelagodnost vozaču pri naglom ubrzanju, a takođe povećava stabilnost vozača pri velikoj brzini i manevrima. DRG je zasnovan na A.L.E.H. i kompaktnoj strukturi. Dužina i težina karoserije su smanjeni, potrošnja goriva i performanse upravljanja su poboljšani, dok je masa vozila samo 132 kg.
Z.R.S.G. opremljen sistemom zaustavljanja u praznom hodu. Posle tri sekunde praznog hoda, motor se automatski isključuje. Pri polasku nema zakasnele reakcije i nelagode.
Sve LED lampice
Dragon-Image LED zadnja svetla
Prednji talasni disk od 260 mm + najnoviji dvokanalni BOSCH ABS
Svetlo za kontrolu opasnosti
Hi-Tech LED instrument tabla sa automatskim zatamnjivanjem
Podesiva mono šok suspenzija

 
Pogodna oprema
  • Prostor za odlaganje (jedna JET kaciga / kabanica / rukavice)
  • Brza 3.0 USB utičnica
  • Sakrivena kuka