Jet je jedna od najprestižnijih serija u ponudi SYM skutera. Prošlo je više od decenije od debija serije Jet a Jet 14 je do dan danas jedan od najprodavanijih modela na evropskim tržištima. Dodatno evoluirajući DNK modela Jet-a 14, SYM čini korak dalje u dizajnerskoj orijentaciji i kroz saradnju sa GPX-om na kraju stvara jasan i agresivan model - Jet X.

Budući da je vodeći model Jet serije, Jet X odlikuju sjajne moderne karakteristike koje ga čine jedinstvenim; vrhunska specifikacija nudi vozačima sigurnost i luksuzno iskustvo vožnje; napredni inženjering doprineo je savršenoj upravljivost i ergonomiji. Sve što vam je neophodno za osećaj superiorne vožnje definitivno možete iskusiti od Jet X-a.

LED Svetlosne Grupe

Jet X je opremljen LED prednjim svetlima, LED pozicionim svetlima, LED zadnjim svetlom i LED pokazivačima pravca. Potpuno LED osvetljenje ne samo da čini Jet X modernim i futurističkim već i u velikoj meri poboljšava sigurnost vožnje. 

Upravljivost i Ergonomija

Ceo dizajn Jet X-a posebno se fokusira na upravljivost i ergonomiju. Vozač je u mogućnosti da se potpuno opusti i uživa u neverovatnoj vožnji zahvaljujući superiornoj upravljivosti i izuzetno opuštajućem položaju na Jet X-u. 

Sistem paljenja bez ključa

Jet X je opremljen je sistemom paljenja bez upotrebe ključa kako bi pristup za vozača bio što pogodniji i jednostavniji. Sa pametnim ključem vozač lako i intuitivno pokreće skuter.

LCD TABLA

Pun osećaj za prostor i visoku tehnologiju, donosi futuristički koncept koji zasigurno sve informacije prikazauje jasno i stilski na specijalno napravljenom novom LCD instrumentu. Pored toga, automatsko zatamnjenje obezbeđuje najbolju vidljivost u svim vrstama okruženja.

Signalizacija u slučaju opasnosti

Signalizacija u slučaju opasnosti služi kao upozorenje o saobraćaju koji se nalazi iza skutera.

Vodeno hlađen motor sa 4 ventila
unutar vodom hlađenog motora, tečnost cirkuliše kako bi održala idealnu radnu temperaturu motora. Stoga se efikasnost i performanse motora mogu znatno poboljšati.

Podesiva zadnja suspenzija
Zadnja suspenzija se može podesiti prema potrebi vozača i na taj način pružiti vrhunsku podršku i stabilnost.

Prednji pretinac
Prednji pretinac pruža dovoljno prostora za odlaganje sitnica, pa čak i pametnih telefona sa velikim ekranom. Pozicija pretinca omogućava laku dostupnost vozaču.

Klackalica bregaste osovine
Sa mehaničkim unapređenjima, agregat postiže značajno više. Poboljšanja omogućila su smanjenja procenta habanja delova, smanjenje stvaranja toplote, kao i redukciju nepotrebne potrošnje energije koja je izazvana trenjem.

Brzi punjač 2.0
Izlazna snaga Brzog punjača 2.0 osigurava da vaši elektronski uređaji uvek ostanu u životu.