Inspirisan duhom avanture, ADX je skuter pun uzbuđenja. Dizajn pokazuje svoju snagu, brzinu i elemente stila. Kombinuje raznovrsne funkcije sa sofisticiranom lepotom. Sa mono-amortizerom, specijalnim gumama i položajem za vožnju, ADX može da se nosi sa neravnim putevima jednako lako kao i na dobrim magistralnim putevima. ADX je više od prigradskog skutera.  
 

Potpuno LED osvetljenje

ADX je opremljen LED prednjim svetlom, LED pozicionim svetlom, LED zadnjim svetlom i LED pokazivačima pravca. Potpuno LED osvetljenje ne samo da ADX čini elegantnim, već i značajno poboljšava bezbednost vožnje.  

Auto-dimer 5'' TFT instrument sa automatskim zatamnjivanjem (dan/noć)

Potpuno novi 5'' TFT instrument sa automatskim zatamnjivanjem garantuje odličnu vidljivost u svim vrstama okruženja. Takođe, postoje dva režima (dan i noć) koji se mogu automatski menjati. Jasne informacije o instrumentu nude najbolju podršku vozačima u svakoj vožnji.

Napredna zaštita

Napredni sistemi daju vozačima više samopouzdanja kada uđu u nepoznato. Svaka vaša avantura može biti bezbedna uz pomoć TCS-a i ABS-a. 
Sistem paljenja bez ključa

Sistem paljenja bez ključa je više orijentisan na korisnika i lakši je za rukovanje. Ima režim paljenja u nuždi koji vam omogućava da pokrenete motor čak i kada je baterija ključa prazna.
 
15L rezervoar za gorivo

Veliki kapacitet rezervoara za gorivo smanjuje učestalost poseta benzinskoj pumpi. Kapacitet rezervoara za gorivo od 15L je čak i veći od većine skutera. Vozač se može fokusirati na uživanje u vožnji bez brige o gorivu.

Front compartment

The front compartment allows the riders to put their phones, wallets, or gadgets inside.